St-Martens-Latem - kunst, natuur en architectuur op een steenworp van Gent - 2u

Ghent-Authentic gidsen Eugène, Vicky en Martine
Cyriel Buyssepad Latem
Beukendreef Latem

Sint-Martens-Latem, het lijkt wel de vreemde eend in de bijt tussen onze Gentse toers. Echter dit bekende dorpje aan de Leie, op amper 10 km van Gent, is een must-see! Schoonheid, rust, indrukwekkende architectuur en kunst vormt de rode draad van deze ontspannen privéwandeling.

De rondleiding wordt gegeven door een gepassioneerde en ervaren Ghent-Authentic gids. We starten en eindigen de wandeling aan de Auberge Du Pecheur.

Hoogtepunten:

- kerkje Aldegondis + kunstenaarskerkhof

- woning Gust De Smet

- Villa La Butte

- Rode Beukendreef

- Auberge du Pecheur aan de Leie

- eindeloze vergezichten en elegante huizen verscholen in het groen

Prijs per gids € 350,00 (excl. 21% btw) - max. 20 personen/gids

OM TE BOEKEN: Stuur een e-mail naar info@ghent-authentic.com, of bel ons tijdens de kantooruren op +32 (0)9 269 52 18.

Tip!: Combineer deze wandeling met een bezoek aan een van de Latemse musea zoals Dhondt-Daenens, Gevaert Minne of Gust De Smet of met een bezoek aan een kunstgallerij.

 

Reacties

Beste, Zondag is de wandeling

Beste, Zondag is de wandeling in Sint-Martens-Latem prima verlopen. Kathleen zorgde voor een goede mix van cultuur, natuur, leuke weetjes, en bovenop nog een verjaardagsextraatje. Heel de familie was zeer enthousiast en de afsluiter op het terras van Auberge du Pecheur was zeer aangenaam. Nogmaals dank aan Kathleen , en wie weet tot in het Van Eyck jaar. Verstuurd vanaf mijn iPad L. Van Cleemput - wandeling St-Martens-Latem - 12/5/2019